Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Hei!

Jeg heter Ole Theodor Staakkan. Jeg er 12 år og bor i Skien. Jeg skal kjøre en 125 ccm crosskart sesongen 2012. Jeg er en del av "Team Staakkan Motorsport" fargene på crosskarten min blir rød og sort.

Ole Theodor

Mitt motto er "Kjør fremover ikke bakover!"

Jeg har alltid vært veldig motorsport interessert så at jeg begynte med dette var helt naturlig. Jeg var og kikket på IC-Cup'en i crosskart på GMS i fjor og da ble jeg helt frelst på dette.

Jeg er ny i klubben i år og dette er første året jeg kjører. Jeg syns det beste med NMK Grenland er banen og hele motorsportsenteret klubben har laget, og holder på og utvikle videre oppe på GMS.

Mine ambisjoner for sesongen er å kjøre mest mulig, ha det gøy og lære mest mulig slik at jeg blir en bedre og bedre sjåfør.

Ole Teodor crosskart

Fordelen med og bruke klubbfargene, det må være at det er god reklame for klubben når folk gjør det bra i løpene de kjører. Da vil folk se at de kommer fra NMK Grenland og kanskje komme til Grenland når vi har løp.

Mine tanker videre for fremtiden er at dette er en prøve sesong, om det går bra i år og om dette er noe jeg trives med så vil jeg satse ennå mer neste år.

Hva jeg tror vil motivere meg til videre satsning er at jeg er en veldig konkurranse person, jeg liker adrenalinkicket jeg får når jeg kjører og syns dette er veldig gøy.

Ole Theodors crosskart

Jeg har flere forbilder innen motorsport men den som står øverst er pappaen min (Kjell Gunnar Staakkan)

Jeg vil gjerne få takke bestefar (Ole Johnny Lindkjenn) og pappa (Kjell Gunnar Staakkan)

 

NMK Grenland ønsker Ole Theodor Staakkan velkommen til klubben og lykke til i sesongen 2012!