Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Hei!

Mitt navn er Henning Pettersen, jeg bor i Skien, jeg er gift og jeg har tre barn. Jeg kjører for "Team Grombil" og teamfargene er orange med litt innslag av hvit her og der. I år skal jeg hovedsaklig kjøre rallycross nasjonal (RCN) under 2,4 L. Men jeg skal ikke se bort i fra at det blir en gjesteopptreden eller to i bilcross (BC) også. Min favoritt BC bil er SAAB, men bilen jeg skal bruke i RCN er en Volvo Amason.

 Henning Pettersen

Det har blitt noen første plasser i løpet av årene, jeg har kjørt to landsfinaler og er stort sett i en eller annen finale når jeg kjører løp. Jeg har hatt diverse verv i NMK Grenland i 12 år, men i år blir det kun som fører. Mitt motto er "Kjør for å ha det gøy!". Grunnen til at jeg driver med dette er det sosiale, og det "adrenalinkicket" man får når man står på startplata og venter på det grønne lyset. Jeg har drevet med dette, helt siden jeg ble dratt med på løp på Hovland banen av svogeren min (Kai Brennemo) i 1998. Der kjørte jeg som debutant i bil lånt av Kai. Jeg ble hekta med en gang. Det gikk ikke lange tiden etter dette før jeg meldte meg inn i NMK Grenland. Da begynnte jeg å kjøre BC i åpen klasse. Det beste med NMK Grenland er banen vår. Mine ambisjoner for 2012 sesongen er å ha det gøy!

Volvo Amason

Jeg mener fordelen ved og bruke klubbens farger når man er på løp er at man får ett mer helhetlig miljø. Det vil også hjelpe til med markedsføring av klubben utad. RCN bilene burde også bruke klubbens farger, ikke bare BC bilene. Bakdelen ved og bruke klubbens farger er at man kan "drukne i mengden" spesielt med tanke på sponsorer. Det er forresten kanskje en idè og bytte klubbfarger til neste år ?

 Amason motor

Jeg klarer ikke dra frem ett konkret minne som det beste, det er alt for mange gode minner og velge blant. Det dårligste derimot er vel en langhelg og tre strake dager med regn og søle på momarken. Da lurte jeg av og til på hvorfor i alle dager jeg gadd dette her! Men det gikk fort over. :)  Det beste minne fra klubben er den dagen banen var ferdig, det var en god følelse. Mine tanker om fremtiden er og ta det som det kommer. Det som motiverer meg til å fortsette er at alle trenger en hobby, dette er den morsomste!

Jeg vil gjerne få takke min tålmodige kone! (Helga)

 

NMK Grenland ønsker Henning Pettersen lykke til i sesongen 2012