Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

Rally X Nordic 2016

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Vi nærmer oss årets største event på Grenland Motorsportsenter. Den 8. oktober kommer RallyX Nordic til oss for å kjøre finale, her blir det action, fart og spenning på GMS.

Men allerede fra fredag 7 oktober mellom 17:00 til 20:00 kan man få et glimt av både biler og sjåfører på Herkules kjøpesenter i Skien. Da blir det utstilling av bilene, og muligheter for å møte de involverte. Biletter til arrangementet på lørdagen er tilgjengelig for salg på Herkules i hele uken før arrangementet.

bussreklame-1
 
 
Påmelding RallyX "Support" her.            Tilleggsreglene ligger her.
 
Deltakerlister RallyX "Support" her.    
NB ! "Åpen" påmelding frem til 30/9, men NMK Grenland forbeholder seg retten til å begrense deltakere
 
 
John-andre Moldestad er presseansvarlig for RallyX Nordic finalen på Grenland Motorsportsenter. Alle spørsmål vedr. presse, akkreditering, fasiliteter osv. skal rettes til John-Andre. Please be advised that John-andre Moldestad is our media officer at the upcoming RallyX final - Grenland Motorsportsenter on october 8th. Contact can be made throughT: +47 95844744 M:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen "
img_2027