Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

BILCROSS.NO

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

En fantastisk bilcross helg er over på Grenland Motorsportsenter!

På vegne av NMK Grenland vil jeg takke for at vi fikk lov til å dele denne helgen med fantastiske funksjonærer, en utrolig flott gjeng med deltagere og ledsagere samt et entusiastisk publikum!

Vi fikk regn så det holdt på lørdag med krevende forhold både på og av bane men med mye godt humør så dro vi i land 3 omganger på rekord tid. Etter å ha ringt indianeren i går kveld og tryglet om godt vær i dag så slo han jammen til og leverte en strålende søndag med sol, flott bane og da var grunnlaget lagt for mye god kjøring.

Vi vil berømme alle deltagere for at dere var punktlige, hyggelige og disiplinerte i depot og opptrekk til startplate. Det skal også nevnes at sjelden har vårt depot sett bedre ut etter at dere alle hjalp til å rydde opp sammen med oss.

Ingen nevnt - ingen glemt er et godt ordtak. Vi stikker allikevel ut haken og retter en stor takk til vår eminente speaker Erik Thunem som er som et kinderegg - kunnskapsrik, informativ og underholdende!

Lykke til Modum & Sigdal og Konsmo med 2 og 3 runde av Bilcross.no Cup'n

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------