Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

Julehilsen

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Julehilsen til alle medlemmer og samarbeidspartnere

Julen nærmer seg og et hvitt teppe har lagt seg over Grenland Motorsportsenter. I den sammenheng vil vi ønske alle dere som har bidratt til et flott motorsport år for NMK Grenland en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi legger bak oss et år fullt av minnerike hendelser. Sesong åpningen med første runde i NM Rallycross ble en suksess med 117 deltagere som ga oss spenning, fart og action. Vi ønsker oss alltid flere publikummere og for å gjøre oss fortjent til deres tilstedeværelse må vi levere gode produkter så vel på som av banen. Denne NM runden vet vi fanget mange nye interessenter til motorsporten. Velkommen tilbake til første NM runde 8-9 mai 2015.

Under 2014 sesongen arrangerte vi også Bilcross, Crosskart, Shortcar og Drifting løp. Dette var også året hvor vi introduserte Skien Motorsportfestival med en weekend blandet med Rallycross, Bilcross og Drifting.  Det var mange høydepunkter under året og løpsarrangementer vil alltid stå sentralt når vi evaluerer. Det er allikevel etableringen av Grenland Motorsportsenter og samarbeidet mellom NMK og KNA som har skapt nye og spennende muligheter. Erkjennelsen av at sammen er vi sterkere og fokus på å presentere anlegget som en familie av motorsportgrener for 2 og 4 hjulinger må være vår nøkkel til større publikums interesse og muligheter for videreutvikling av motorsport anlegget. 

For NMK Grenland er vår viktigste resurs våre medlemmer, frivillige, samarbeidspartnere og sponsorer som stiller opp med økonomiske bidrag, utstyr, dugnader og deltar som funksjonærer på våre arrangementer. Med alle dere som gir av egen fritid og bidrar til god løpsavvikling har klubben fantastiske vilkår for kommende sesonger.

Vi ønsker alle en fredfull jul og ser frem til mye god motorsport i 2015!

 

Med vennlig hilsen styret i NMK Grenland

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------