Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Hei alle sammen!

En fantastisk gjeng stilte til start i dag for å være med å klargjøre anlegget til NM i Rallycross 3-4 mai!

Nok en gang var det mye pågangsmot og initiativ som gjorde at vi fikk gjort utrolig mye. Banen ser fantastisk ut :) Nå føler jeg meg trygg på at vi kommer til å presentere Norges fineste rallycross bane så førerne har virkelig noe å glede seg til!

Vi fikk også vasket og klargjort dommertårnet, publikums kioskene og ryddet rundt på anlegget.

Skiltet som møter publikum og deltagere er kommet på plass.

Sanitæranlegget ankom i går så i dag har vi gravd og lagt rør til vann. Til dere som enda ikke har sett det nye sanitæranlegget - Gled dere! 16 vasker, 4 toaletter og 4 dusjer inndelt for damer og herrer kan vi skilte med :)

Juryrommet er som forvandlet - Nå har vi fjernet vegger og åpnet det opp til et stort møterom med nymalte vegger.

Parc Ferme er ryddet opp og gammelt utstyr fjernet.

Nytt høyttaler anlegg på publikumsplass er installert - Jeg var der når vi testet lyden - Den er bare grom!! Trådløst nettverk er installert og testet - nå skal vi streame "live" resultater ut på LCD skjermer i depot direkte fra vår hjemmeside. En stor takk til Strandberg for nytt høyttaler anlegg. En like stor takk til IT Kilden som har gjort at vi nå også er i det 21 århundre med hensyn til nettverk. I første omgang blir det et lukket nettverk men ganske snart skal vi ha en hastighet som gjør at vi kan tilby Hotspot for publikum også :) 

Selv om fikk gjort mye så er det fortsatt arbeide som gjenstår.

- Vi ønsker å få klargjort flere parkeringsplasser for publikum så kan du være med kommende uke og kan kjøre traktor, lastebil osv. så trenger vi deg!

- Vi har en vegg igjen å male på sekretariatet - flott hvis noen kan ta tak i det i løpet av de neste dagene.

- Vi må få satt inn en ytterdør på en av brakkene - meld deg du som kan snekre litt :)

- Vi har steinlagt området mellom depot kiosken og sekretariatet - der skulle vi gjerne hatt noen stykker som kan bruke kosten og få lagt sand mellom steinene.

- Vi skal ha på plass noen nye møbler til juryrommet - vi trenger hjelp til å få dette på plass.

Som dere alle forstår er det mange småoppgaver vi ønsker å få løst innen 3-4 mai. Din hjelp vil utgjøre en stor forskjell og vil synliggjøre overfor våre gjester hvilket flott anlegg vi har :)

I god dugnadsånd er det viktig med det sosiale aspektet. Det innebærer at kaffen alltid står klar og med den nye flotte plattingen har vi funnet et naturlig møtested. Flere av oss kommer til å bruke mye tid på GMS de neste dagene så du treffer sikkert på oss om du velger å komme en tur. Du kan også kontakte Per Olaf på mob. 99 31 81 81 om du vil forsikre deg om at porten og anlegget er åpent. 

Sammen oppnår vi mer!