Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

Norgesmester

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Fra Maries Facebookside

 NORGESMESTER !Gokart

I helgen ble NM i gokart arrangert på Hønefoss med trening på fredag tidkjøring og 3 innledende omganger på Lørdag og finaler på Søndag. NMK Grenland stilte med 2 deltakere Marie Bakken i Rotax og Mathias Kveven Hamre i Yamaha det skulle kjøres over 100 runder med konkuranse pluss treninger.

Marie kjørte bare fortere og fortere igjenom helgen selv om det ikke gikk problemfritt kjørte hun inn og ble norgesmester det er en stoor prestasjon og selv skjønte Marie lite når hun gikk over mål  for hun lå som nr 3 men i siste sving blr det et sammenstøt mellom de to i tet og Marie kunne smette forbi og kjøre i mål som norgesmester.

Mathias kjørte også meget bra i helgen og kjørte til slutt inn til en 5. plass.

******************************************************************************************************************