Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

Informasjon medlemskort

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Hei alle NMK klubber
På Landsmøte 2011 ble det foreslått at duplikat av medlemskort skal belastes et gebyr,  kr 100,-. Dette på bakgrunn av store kostnader for administrasjon og utsendelser av dette gjennom året. Dette ble enstemmig vedtatt.
NMK har valgt å gjøre denne ordningen gjeldene fra 1. juni 2012 slik at de medlemmer som ikke har mottatt kortene sine som de skal i henhold til flytting etc har fått anledning til å etterlyse de før regelverket trer i kraft.Fra 1. juni 2012 blir det belastet medlemmet kr 100,- for de som må ha nye kort.
Meld dette ut til deres medlemmer via deres nettsider, facebooksider etc slik at medlemmene fremdeles har noen dager til å hente ut manglende kort for innbetaling av kontingent 2012. 
PS: Oppfølgingsbrev med fakturakopi 2012 sendes 1. juni ut til de medlemmer som ikke har betalt medlemskap. Dette gjelder på vegne av alle våre 99 klubber.
Vær snill å informer på klubbsidene deres.
 
 
Med vennlig hilsen
Heidi Engedal