Neste stevne

8.OKTOBER 2016

Info RallyX.se her

Påmelding  "Support" her.

Deltakerliste "Support" her. 

 

FLOTT      

terminliste15

 

  
Info

 

Leders hjørne

  Det er med et tungt hjerte jeg som leder i klubben ser at en av våre ivrigste sjeler Hasse Kittilsen dessverre har gått bort. Han var en stor bidragsyter for oss i  NMK Grenland, spesielt når det hjalt å preparere banen. Han var med på å forme banen/anlegget til at vi i dag ligger helt i toppsjiktet hva gjelder kvalitet og attraktivitet. Vi nærmer oss det største løpet vi noen gang har hatt og hadde så gjerne sett at du fikk oppleve det, men sykdommen ville det annerledes dessverre. Du vil alltid være med oss.

 Hvil i fred fra alle oss i NMK Grenland. 


 

Sponsorer

 

 

 

   

 

 

  


  

 

 

 

 

   

 

Falck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  asfalt 

 

 

 

 

 

 

Tilbud

Publikumsinformasjon

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Publikumsinfo GMS

Velkommen til Grenland Motorsportsenter (GMS).

NMK Grenland og KNA Telemark jobber for å få til "Norges beste motorsportanlegg". Tilbakemeldinger vi har fått fra førere og andre besøkende har vært svært positive. Klubbene jobber videre med utviklingen, og vil nå prøve å legge best mulig til rette for publikum. Vann og sanitæranlegg er "på gang".

NMK Grenland har som målsetting å være "best i klassen" på miljøsiden. Vi har vært så heldige å få inn et meget engasjert medlem som jobber intenst og målrettet med saken. En del av miljømålsettingen er å oppfordre publikum til å kjøre rolig og hensynsfullt til og fra våre stevner.

Parkering:

Det har dessverre ikke vært økonomisk mulig å etablere en egen parkeringsplass for anlegget med kapasitet til store stevner.Med velvilje fra Statens vegvesen har vi hatt mulighet for å parkere langs den ene siden av veien. For noen kan det nok bli litt langt å gå, men fra og med 2014 har vi i samarbeid med Løvenskiold-Fossum klart å etablere områder utenfor veien. Vi oppfordrer våre gjester å rette seg etter skilting og anvisninger fra våre parkeringsvakter.

 

 

 VIDERE SESONG -  SÅ FØLG MED PÅ VÅR HJEMMESIDE

Bruk gjerne gjesteboken (link på hovedsiden) for ris og ros.

Vi liker ros, og trenger ris for å forbedre oss :-) 

VI TAKKER ALLE SOM HAR BESØKT VÅRE STEVNER OG KIOSKER SÅ LANGT I 2015 !

 

Kart over baneområdet, klikk her.